Дніпродзержинська "Сталь" U-17 продовжує участь у "Кубку Шнейдермана"

Дніпродзержинська Сталь U-17 продовжує участь у Кубку Шнейдермана

Як ми вже повідомляли раніше, дніпродзержинська "Сталь" U-17 продовжує готуватися до весняної частини чемпіонату України. Починаючи з кінця листопада й до теперішнього часу наші юнаки під керівництвом Миколи і Петра Голиків беруть участь у "Зимовому чемпіонаті пам'яті Романа Шнейдермана" , в якому задіяні 14 аматорських колективів з Дніпропетровська, причому більшість з них – дорослі команди. Матчі турніру, який проводиться під егідою Федерації футболу Дніпропетровська , проходять на різних полях обласного центру.

У лютому дніпродзержинці провели вже три поєдинки – 9-го, 10-го і 11-го туру змагань відповідно. 6 лютого наша команда зіграла в результативну нічию 2:2 з "ДЮСШ-12 (U-17)" , через тиждень, 13 лютого, підопічні Голиків крупно обіграли "Інтер-2000" з хокейним рахунком 5:2 і, нарешті, в минулу суботу, 20 лютого, юні "сталевари" повторили свій перший лютневий рахунок – 2:2, закінчивши таким чином поєдинок проти "МДЮСШ" .

Після матчів 11 туру дніпродзержинці, які провели 8 поєдинків у "Кубку Шнейдермана" , з 10 очками займають 6 місце в турнірній таблиці . Зазначимо, що через негоду, а точніше – січневі морози, ніхто з учасників не провів належну календарем кількість ігор. Говорячи про нашу команду, то "Сталь" так і не зіграла з "ДВУФК", "Інтером-99" та "Айленд".

За словами одного з наставників нашої команди Миколи Голика , підростаюче покоління "Сталі" як і раніше ні в чому не поступається вже сформованим гравцям і в кожному матчі більш ніж гідно протистоїть своїм візаві. Миколу Петровича радує те, що юнаки в підготовчому періоді знаходяться в потрібному тонусі і показують якісний футбол. Виокремлює Микола Голик й окремих своїх футболістів, таких як Ярослав Жданков, Максим Кирпенко, Всеволод Варнавський, Микола Чаюн .

Більш детальна інформація про турнір доступна за цим посиланням .

Дивіться також