Підготовка "Сталі" до відновлення сезону продовжується

Підготовка Сталі до відновлення сезону продовжується

Дніпродзержинська "Сталь" (U-17) продовжує плідну підготовку до весняної частини чемпіонату України з футболу. В даний час наші футболісти приймають участь у традиційному зимовому чемпіонаті Дніпропетровська з футболу.

В турнірі сезону 2015-2016 років, який розпочався наприкінці листопада минулого року, беруть участь 14 переважно дорослих команд, які грають за коловою системою. Змагання присвячені пам'яті відомого футболіста та тренера "Дніпра" Романа Шнейдермана . Всі зустрічі проходять на дніпропетровському стадіоні "Монтажник" та у Молодіжному парку.

На сьогоднішній день в активі дніпродзержинської "Сталі" дві перемоги у п'яти матчах і проміжне 9-е місце. 13 м'ячів забили наші футболісти і 14 пропустили.

На жаль, в календар зустрічей втрутилася негода, в результаті чого гри декількох турів були перенесені на більш пізній термін.

За словами тренера команди Петра Голика , юні дніпродзержинські футболісти ні в чому не поступаються дорослим командам і більш ніж гідно представляють "Сталь". І це на тлі того, що до складу команди, що приймає участь у Кубку Шнейдермана, залучаються і хлопці з U-15.

Впевнені, що зимовий чемпіонат пам'яті Романа Шнейдермана дозволить днепродзержинцам у всеозброєнні підійти до другої частини сезону і гідно представити наше місто на всеукраїнських змаганнях з футболу.

Зазначимо, що у змаганнях ДЮФЛ України наш клуб представляють юнаки U-17 і U-15 . У 10-и іграх першої половини сезону команда 17-річних "сталеварів" займає 3-е місце у своїй групі. Турнірне місце "Сталі" U-15 скромніше, ніж у старших одноклубників – 6 позиція.

Інформація про турнір доступна за цим посиланням .

Дивіться також