Відбулися позачергові загальні збори ГО ФК "Сталь"

Відбулися позачергові загальні збори ГО ФК Сталь

18 січня у Дніпродзержинську в приміщенні спорткомплексу "Дзержинка" відбулися позачергові збори ГО ФК "Сталь" Дніпродзержинськ .

Перед присутніми виступив віце-президент ФК "Сталь" Богдан Наполов , який розповів про те, що Вардан Ісраелян не виконує покладені на нього Статутом клубу обов'язки .

Перш за все, Ісраелян так і не забезпечив фінансування клубу, через що працівникам ФК "Сталь" не виплачено кошти за листопад і грудень 2015 р., також у клубу є значні заборгованості з виплати преміальних та інші борги. На контакт Ісраелян з представниками клубу не йде і усіляким чином перешкоджає вирішенню питань, пов'язаних з подальшим функціонуванням "Сталі".

У світлі всього вищесказаного Богданом Наполовим за підсумками зборів було прийнято рішення про звільнення Вардана Ісраеляна з посади президента дніпродзержинського клубу і виключення з членів Клубу .

Нижче наводимо Вашій увазі повне рішення постанови загальних зборів.

Постанова загальних зборів
об'єднання громадян – громадської організації
"Футбольный клуб "Сталь" (Дніпродзержинськ)
від 18 січня 2016 року

  1. Виключити Ісраеляна В.М. з членів Клубу і звільнити його з посади президента громадської організації "Футбольний Клуб "Сталь" , як такого, хто не справився зі своїми обов'язками.
  2. Доручити ліквідаційній комісії повідомити Федерацію футболу України та Прем'єр-лігу про те, що Ісраелян В.М. відтепер не є президентом громадської організації ФК "Сталь".
  3. Повідомити Федерацію футболу України, Прем'єр-лігу та УЄФА , що у громадської організації "Футбольний Клуб "Сталь "наступники відсутні.
  4. Члени зборів вважали й сподівалися на конструктивний діалог з новим президентом клубу і на рішення з ним проблемних питань. Але такого діалогу не сталося. Тому загальні збори залишають в силі своє рішення від 29.12.2015 року про припинення діяльності Клубу.

Дивіться також