Кращий гол - Кулача!

Кращий гол - Кулача!

Завершилося голосування з визначення кращого гола "Сталі" в осінній частині нинішнього сезону. Відвідувачі офіційного сайту дніпродзержинського клубу вирішили, що таким був "постріл" Владислава Кулача в матчі 1/16 фіналу Кубка України з "Черкаським Дніпром" . Безперечно талановитий форвард набрав 16.4% голосів .

Перемога Кулача, варто зауважити, дісталася в напруженій боротьбі. Легкою її вже точно язик не повернеться назвати. Відрив від півзахисника Валерія Кучерова , який фінішував на другому місці (гол у ворота "Олімпіка" в 12-му турі) , склав усього 4.3% (12.1%). Трійку лідерів несподівано для багатьох замкнув автогол Мігела Велозу ("Динамо", 1-й тур) – удар "по своїм" португальського хавбека киян підтримали 10.3% респондентів.

А тепер, мабуть, саме час "відтворити", як 10-й номер "сталеварів" забивав "гол голів" осені. Причому, словами самого Влада Кулача :

У ході комбінації Вова Адамюк від правого краю зробив подачу, м'яч відскочив від захисника до Русі Бабенко, він віддав пас мені, а сам побіг відкриватися. Я аналогічно відіграв на нього й кинувся у вільну зону в центр карного майданчика – "відповідь" від Русі вийшла майже ідеальною: мені залишалося лише влучити у ворота. Приємні емоції випробував у той момент.

Гол "Черкаському Дніпру" типовий для тебе? Подібні раніше доводилося забивати?

Доводилося, звісно. А взагалі, такі голи прийнято називати командними. Це заслуга всіх хлопців.

Цей гол – наслідок награної комбінації?

Подібні ситуації ми відпрацьовуємо на тренуваннях, тому цей гол не можна назвати спонтанним. Усе по справі.

Кубковий матч у Черкасах – одна з найкращих ігор "Сталі" в осінній частині сезону?

Не можу не погодитися. Хороший суперник, справжня кубкова гра, де градус напруги був не менший, ніж у матчі чемпіонату. Почали зустріч добре, правда, на самому початку, ще за рахунку 0:0, черкащани нас "пробачили" – отримавши "сигнал" від суперника, серйозно взялися за справу: забили м'яч, ініціативу прибрали до своїх рук, а після перерви відзначилися ще двічі...

Отже, йшла 69-а хвилина кубкового матчу. Кулач на лівому куті карного майданчика отримав пас від Руслана Бабенка і, зігравши на паузі, повернув боржок партнеру. "Боб" від самої лицьової лінії зробив простріл низом на "п'ятачок", куди й кинувся кращий голеадор дніпродзержинців – удар у дотик вийшов бездоганним.

... Підсумки голосування показали, що звучне "Молодець! Молодець!", яке доносилося з трибун "Центрального стадіону" Черкас, абсолютно справедливо адресувалося Кулачу.

Дивіться також