Володимир Адамюк і Владислав Кулач - у символічній збірній за підсумками першої частини сезона

Володимир Адамюк і Владислав Кулач - у символічній збірній за підсумками першої частини сезона

Авторитетне українське інтернет-видання "SportArena.com" визначило символічну збірну за підсумками літньо-осінньої частини Ліги Парі-Матч сезону 2015/16 . У число 33 кращих футболістів першої частини сезону увійшли два гравці дніпродзержинської "Сталі" : правий захисник Володимир Адамюк і нападаючий Владислав Кулач !

"SportArena.com" прокоментувала потрапляння наших футболістів до символічної збірної туру наступним чином:

Володимир Адамюк : 16 матчів, 1 гол .

Для футбольної України Адамюк став одним з відкриттів, хоча для тих, хто давно стежить за дніпродзержинцями, нічого дивного в вдалій грі Володимира немає. Разом зі Сталлю він завоював срібні медалі другий і першої ліг, а тепер успішно заграв і на вищому рівні українського чемпіонату. Перехід цей пройшов плавно і заслужено: Адамюк, який може зіграти як в центрі оборони, так і праворуч, сподобався багатьом фахівцям. Він – серед кращих в лізі за кількістю та ефективності єдиноборств, що компенсує зайву кількість втрат на своїй половині (50). Добре вдаються цьому гравцеві обведення, сольні проходи, навіси, а також пресинг і первинний відбір на чужій половині.

Владислав Кулач : 15 матчів, 5 голів .

Ми звикли вважати Кулача гравцем перспективним, але півріччя в дніпродзержинської команді показало, що він вже дозрів і вийшов на новий для себе, дорослий рівень. У Мазяра (у минулому – нападника) Владислав грає і в центрі, і з країв, але робить це однаково гостро і небезпечно. У його активі – незручна для суперників манера, що поєднує швидкість, верткість і гарне гольове чуття.

Дивіться також